Βορειοδυτικά του Ν. Καρδίτσας ανηφορίζοντας τις πανέμορφες καταπράσινες πλαγιές, στο δρόμο προς τη λίμνη Πλαστήρα συναντάτε την «Αγροικία Φώτη». Ένα ιδιαίτερο τουριστικό συγκρότημα, πολύμορφο που «κατηφορίζει στην πλαγιά» και χάνεται στις λοφογραμμές και την πυκνή βλάστηση. Κάθε βήμα, κάθε εικόνα ένας μικρός σταθμός. Ένα ιδιόμορφο ταίριασμα της διαφορετικότητας και του ανεπάντεχου.

Κοντά μας θα ζήσετε μοναδικές στιγμές διαμονής στις πετρόχτιστες μεζονέτες και τα bungalows, θα απολαύσετε υπέροχο κυνήγι κι άλλα παραδοσιακά πιάτα στην ταβέρνα «Λαδόκολλα», όλα παρασκευασμένα από αγνά υλικά και λαχανικά του κήπου μας, θα κάνετε ρομαντικούς περιπάτους στη λίμνη με το νερόμυλο, στον ξυλότοιχο με τα λουλούδια, ενώ τέλος θα γνωρίσετε  το Θεσσαλικό Ζωολογικό Πάρκο με τα σπάνια είδη ζώων. Εκεί φιλοξενούμε ζώα, όχι μόνο της ελληνικής υπαίθρου, αλλά και από όλα τα μέρη του κόσμου. Μία ευχάριστη πρόταση για τον απογευματινό σας περίπατο και μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το Θεσσαλικό Ζωολογικό πάρκο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας έχει πολλά και σπάνια είδη ζώων. Θα δείτε εξωτικά καθώς και οικόσιτα ζώα και ζώα της ελληνικής φύσης. Τσαχπίνικα μαϊμουδάκια, περήφανα κρι-κρι, πανέμορφα ελάφια, υπέροχοι κύκνοι, ζωηρά πόνι, κροκόδειλοι, στρουθοκάμηλοι, λαγοί, κύκνοι, χήνες, αγριόπαπιες, αγριόγατες, φασιανούς, κινέζικα αγριογούρουνα μοσχαράκια, πρόβατα, κότες και άλλα.

Θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε και να δείτε από απόσταση αναπνοής ζώα που μέχρι σήμερα βλέπατε σε βιβλία ή σε ντοκιμαντέρ. Παράλληλα θα αυξήσετε τις γνώσεις σας,  καθώς υπάρχουν παντού επιγραφές στις οποίες αναγράφονται, η καταγωγή του κάθε ζώου, η τροφή του, σημαντικά στοιχεία για την αναπαραγωγή του, το βάρος του και πλήθος από χρήσιμες πληροφορίες.

Μια πολιτεία ολόκληρη σε μια καταπράσινη πλαγιά, σε ένα γοητευτικό φυσικό περιβάλλον. Μια μοναδική εμπειρία, η οποία θα συναρπάσει τόσο τους μεγάλους, όσο και τους μικρούς φίλους μας.

Eυελπιστούμε σύντομα να έχουμε τη χαρά να σας φιλοξενήσουμε και στο αγρόκτημά μας.

 

 

Σύνδεση or Εγγραφή

Σύνδεση μέσω Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;