“λαδόκολλα”

 

Μια ταβέρνα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε απίθανες γεύσεις φαγητών!

Βρισκόμαστε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και σύντομα σε όλη την Ελλάδα. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας έχει κάνει την “λαδόκολλα” ως μια από τις γνωστότερες ταβέρνες!

Τα καταστήματα μας είναι καθημερινά ασφυκτικά γεμάτα! Και φυσικά όχι τυχαία! Μικρές και μεγάλες παρέες κάθε ηλικίας επιλέγουν τις ταβέρνες μας για τη διασκέδαση τους. Συνδυάζουν έτσι το πολύ καλό περιβάλλον με καλή μουσική και φοβερές γεύσεις σε φαγητό!

Ο χώρος στη “λαδόκολλα” είναι όμορφα διακοσμημένος και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση μια κοινή ταβέρνα. Το περιβάλλον θα σας κερδίζει από την πρώτη στιγμή και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Στη “λαδόκολλα” θα ζήσετε μαζί με την παρέα μας μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά. Φυσικά από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η συνοδεία καλής μουσικής επένδυσης. Για το λόγο αυτό, έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα, κατάλληλο για να ανεβάσει το κέφι σας κατακόρυφα! Το δυνατό σημείο της “λαδόκολλα” δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τα φαγητά του! Έχουμε για εσάς πολλές προτάσεις για να επιλέξετε! Η κουζίνα μας είναι γνωστή για την ποιότητα της καθώς και για τις απίθανα νόστιμα πιάτα που δημιουργούμε για εσάς!

Για όλους εσάς που το φαγητό είναι από τα κυριότερα στοιχεία μιας επιτυχημένης βραδιάς, η “λαδόκολλα” είναι αναμφισβήτητα μονόδρομος για τη διασκέδαση σας!

Μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα δεν μπορείτε να γευτείτε τα φαγητά μας! Μπορείτε όμως να το κάνετε με μια μόνο επίσκεψη σας. Σας υποσχόμαστε ότι η επίσκεψη αυτή δεν θα είναι η τελευταία, αφού θα σας ενθουσιάσει!

Πληροφορούμε την αξιότιμη πελατεία μας ότι η αυθεντικότητα του ονόματος μας βρίσκετε κάτω από το διακριτικό τίτλο “λαδόκολλα”.

Οποιοδήποτε άλλο όνομα δεν ανήκει στον όμιλο μας και απλά πρόκειται για κακόγουστη και παραπλανητική αντιγραφή.

 

Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα!

Σύνδεση or Εγγραφή

Σύνδεση μέσω Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;